FAKSIMILE: Ole Bjelland så ingen annen utvei enn å legge ut bildet av deres gamle maskin som var veltet og fortelle at den ikke har noen ting med Bjelland AS å gjøre.

- Dette er ødeleggende for oss

SOLGT: Bildet av gravemaskinen med Bjelland AS-profilering som ligger på rygg, har spedt seg i sosiale medier i helgen. - Vi byttet denne maskinen for seks år siden, sier en fortvilet Ole Bjelland.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Daglig leder Ole Bjelland i Bjelland AS fortviler. For maskinen tilhører verken hans selskap lenger, eller ble kjørt av noen av hans ansatte.

- Vi byttet denne maskinen inn for seks år siden. Vedkommende som kjøpte maskinen den gangen skulle fjerne våre logoer. Det har han ikke gjort, sier en fortvilet Ole Bjelland.

Vanligvis fjerner enten Bjelland eller Volvo eller PON, som er de største leverandørene av maskiner til Bjelland, all reklame før maskinene selges igjen.

For denne handelen for seks år siden var det plutselig en kjøper som vill ha den omgående. Derfor hentet vedkommende maskinen direkte ute på et anlegg. Dermed fikk verken noen hos forhandleren eller Bjelland selv fjernet reklamen.

FORTVILET: Daglig leder i Bjelland AS, Ole Bjelland er fortvilet over bildet av den havarerte gravemaskinen med hans profilering. Den skulle vært fjernet for seks år siden.

Hodebry

Det er ikke første gangen denne CAT 323’en har skapt hodebry i etterkant. Det er tredje gang Ole Bjelland har hatt henvendelser om episoder med denne maskinen etter den ble solgt.

Derfor la han selv ut en melding på Facebook for å klare opp i de faktiske forholdene. Han ba også alle om å dele meldingen videre.

- Vi jobber hardt med HMS hver dag. Derfor er dette bildet av maskinen med vår logo på svært uheldig for oss, sier Ole Bjelland. Han sier de har strenge rutiner for internkontroll og hvordan man skal jobbe på sikrest mulig måte.

Artikkelen fortsetter under bildet!

SLIK: Dette er sånn Bjelland AS vil fremstå.

Planen er også å bli ISO-sertifisert i løpet av den kommende høsten. Med kunder som Statens vegvesen og Statnett og flere andre store er det viktig å ha både det formelle og det praktiske i orden.

Lærdom

Denne ulykken og spredningen av dette bildet viser hvor viktig det er å fjerne alle logoer og profilering før utstyr overleveres ny eier. Denne historien viser også at en maskin de aller fleste hadde glemt for flere å siden plutselig kan dukke opp igjen. Og gjerne i en setting man helst ville vært foruten.

Powered by Labrador CMS