FLERE SKUFFER: Anleggshuset.no har en rekke skuffemerker fra tidligere, men nå får selskapet også sitt eget merkenavn, forteller salgssjef Terje Lastein.
FLERE SKUFFER: Anleggshuset.no har en rekke skuffemerker fra tidligere, men nå får selskapet også sitt eget merkenavn, forteller salgssjef Terje Lastein.

Anleggshuset.no lanserer egne skuffer

- Man skal slite for å finne bedre skuffer til en lavere pris, sier Terje Lastein, salgssjef utstyr hos Nasta.

Publisert

Nasta AS' netthandelsportal, Anleggshuset.no, tilbyr over 70 ulike skuffer fra kjente produsenter som Nasta, Gjerstad, Klepp og SMP.

Nå lanseres en ny serie med skuffer under eget merkenavn, Anleggshuset. Serien vil i første omgang bestå av seks ulike skuffer, hvorav tre graveskuffer og tre mekaniske pusseskuffer.   

Den nye skuffeserien skal være et spesielt prisgunstig alternativ i markedet.

Terje Lastein, salgssjef utstyr hos Nasta AS, forteller at dette likevel er et kvalitetsprodukt:

- Skuffene produseres ved en av Europas mest moderne skuffefabrikker, og har Hardox slitestål på utsatte steder. Til middels krevende bruk så vil Anleggshuset-skuffen være et prisgunstig og godt valg, mens den nok kan fremstå noe for lett til tøffe jobber og hard bruk.

De seks Anleggshuset-skuffene består av tre graveskuffer på hhv 400, 700 og 1150 liter og tre mekaniske pusseskuffer på 350, 650 og 1000 liter. De minste skuffene er beregnet for bæremaskiner fra 6 til 8 tonn, mellomstørrelsen for 13-15 tonns maskiner, og de største skuffene for 20-24 tonns maskiner. Graveskuffene er utstyrt med Cat J-tenner, et relativt rimelig og svært utbredt og anerkjent tannsystem.

- Skuffene er tegnet og beregnet for den norske entreprenøren, og jeg tør våge påstanden at man skal slite for å finne bedre skuffer til en lavere pris, sier Lastein.