Fra venstre: Konsernsjef i Ramudden Hans-Olov Blom, adm. direktør Ramudden Norge Jon Ola Stokke, daglig leder i Isachsen Anlegg Nils Smetbak, adm. direktør BetonmastHæhre Anlegg Petter A. Vistnes og daglig leder i Trafikksystemer Rolf Larner.

Isachsen Anlegg selger selskap

Isachsen Anlegg, et selskap i BetonmastHæhre-gruppen, har nå inngått avtale om salg av samtlige aksjer i Trafikksystemer AS til Ramudden AS.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Alle aksjene i Trafikksystemer AS er overdratt med effekt fra 3. desember.

Samtidig inngår BetonmastHæhre Anlegg med datterselskaper en strategisk samarbeidsavtale innen trafikksikring med Ramudden.

- Del av sterkt fagmiljø

- Våre medarbeidere i Trafikksystemer vil gjennom avtalen bli en del av et sterkt fagmiljø hos en solid aktør med betydelige ambisjoner i det norske markedet. Vi ser frem til å kunne utnytte Ramuddens kompetanse og kapasitet på prosjektene våre, sier Nils Smetbak, daglig leder i Isachsen Anlegg.

- Kompleksiteten i dagens anleggsprosjekter er høy og krever stor grad av spesialisering. Prosjektene våre er avhengige av at trafikksikring, både planlegging og gjennomføring, holder et høyt faglig nivå for å møte økende krav. Vi er veldig fornøyde med å ha inngått et strategisk samarbeid med en ledende aktør som Ramudden, sier Petter A. Vistnes, administrerende direktør i BetonmastHæhre Anlegg.

Store ambisjoner

- Vi har store ambisjoner i det norske markedet og jobber mot å bli landsdekkende på byggeplass- og trafikksikkerhet, sier Jon Ola Stokke, administrerende direktør i Ramudden.

Han forteller at regelverket stadig stiller strengere krav til de som skal jobbe på og langs vei, eller på byggeplasser i trafikkerte områder:

- Oppkjøpet av Trafikksystemer er således en god strategisk match for oss, vi deler syn på sikkerhet, innovasjon og på å skape bærekraftige løsninger. BetonmastHæhre er en av Norges raskest voksende og mest spennende entreprenører, sier han.

Powered by Labrador CMS