Dreng Viki overtar 1. november som leder for tunellavdelingen i Kruse Smith.
Dreng Viki overtar 1. november som leder for tunellavdelingen i Kruse Smith.

Viki leder for tunnelavdelingen i Kruse Smith

Det er gøy å kunne hente gode talenter fra egne rekker, sier Bjørn Velken, anleggsdirektør i Kruse Smith.

Publisert

Dreng Viki overtar 1. november som leder for tunnelavdelingen i Kruse Smith. Han overtar etter Knut Dagestad som selv fortsetter i selskapet, men etter eget ønske i en annen rolle.

Dreng Viki har gått gradene i Kruse Smith fra sommerjobb som tømrer, via prosjektingeniør, anleggsleder, prosjektleder – og nå øverste leder for tunnelarbeidet i entreprenørkonsernet.

- Kruse Smith har mye kompetanse på tunnelarbeid, og en utrolig flott gjeng med dedikerte fagfolk som legger stor prestisje i å levere høy kvalitet. Markedet for tunnelarbeid blir stadig tøffere, men jeg vet at vi har det som skal til for å komme gjennom nåløyet, sier Viki.

Som leder for tunnelavdelingen blir det viktig å hente inn nye tunneloppdrag og å forsterke Kruse Smiths ry som tunnelbygger. Men like viktig blir det å sikre at tunneldriften fortsetter den teknologiske utviklingen som har vært de siste årene.

- Dreng er svært ambisiøs og en av flere unge og dyktige ansatte i Anlegg. Jeg har stor tro på at han vil ta avdelingen videre og utvikle oss for fremtidens prosjekter og gjennomførings-metoder. Han er ekte setesdøl, og har anlegg i blodet. Og ikke minst er det gøy å kunne hente gode talenter fra egne rekker, sier Bjørn Velken, anleggsdirektør i Kruse Smith.

Kruse Smith avslutter i disse dager et stort tunnelprosjekt for Statens vegvesen på Fosen i Trøndelag.

STILLING LEDIG: