Denne gravemaskinen ble påkjørt av et godstog ved Storforshei i Nordland lørdag 7. desember. Maskinføreren omkom.

Mistet livet da gravemaskinen ble påkjørt av tog

Kristoffer Lindstrøm Westerfjell (20) fra Namsskogan omkom da han utførte arbeid på skinnegangen ved Storforshei på Nordlandsbanen.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Lørdag 7. desember kjørte et godstog nordover på Nordlandsbanen. Ved Storforshei i Nordland kolliderte det med en gravemaskin.

- Gravemaskinføreren utførte arbeid langs toglinja på oppdrag fra Bane Nor. Føreren var ikke bevisst etter påkjørselen. Det ble gitt livreddende førstehjelp på stedet, men mannen ble erklært død av lege på stedet, opplyser politiet til NRK.

Maskinføreren var fra Namsskogan i Trøndelag. Søndag ettermiddag bekreftet kommunen i samråd med familien navnet på den omkomne. Dette står på kommunens Facebook-side:

«I samråd med familien, kan vi dessverre bekrefte at det var Kristoffer Lindstrøm Westerfjell (20) fra Namsskogan som omkom i forbindelse med den tragiske ulykka som skjedde ved Storforshei nord for Mo i Rana i går, lørdag 07.12.2019. Familien har opplevd alle familiers mareritt og er i bunnløs sorg. Dette er så uendelig trist, det er brutalt og så meningsløst. I et lite lokalsamfunn som Namsskogan er vi alle tungt berørte, og nå har vi fullt fokus om å være sammen og ta vare på hverandre.»

Powered by Labrador CMS