Kom med forslag til året asfaltjobb 2020, oppfordres det fra Norsk Asfaltforening. Bildet er fra 2015 på E6 nord for Minnesund.

Kom med forslag til hvilket asfaltlag som bør tildeles prisen «Årets asfaltjobb 2020»

Den tradisjonelle asfaltkonferansen på «SAS-hotellet» i Oslo er avlyst på grunn av covid-19-pandemien. Norsk Asfaltforening arrangerer et kortere webinar 21. januar i stedet. Webinaret er gratis.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Hvert år møtes asfaltfolk fra hele landet i januar for å oppdatere seg på hva som skjer i bransjen. Det skjer ved faglige innlegg, nyheter fra asfaltmiljøet i Norge og våre naboland og for å diskutere fag.

Asfaltdagen 2021 var planlagt arrangert torsdag 21. januar på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo. Konferansen blir erstattet med et gratis nett-seminar (webinar).

Et viktig innslag på Asfaltdagen, er utdeling av prisen «Årets asfaltjobb». Denne prisen vil bli utdelt på webinaret 21. januar 2021.

Den tildeles et asfaltlag som gjennom sesongen har levert kvalitetsarbeid og som har bidratt til en sikker, ryddig gjennomføring av jobben og et godt samarbeid med byggherren. Hensikten med prisen er «å sette fokus på forhold som bringer asfaltfaget fremover». Det gjelder ikke minst de rundt 300 asfaltlagene i Norge, som er avgjørende for at kunden skal få levert kvalitetsvare.

Norsk Asfaltforening inviterer alle til å komme med forslag til hvem som fortjener å bli kåret til «Årets asfalt jobb 2020».

Send ditt forslag her.

Powered by Labrador CMS