Daglig leder og aksjonær i Bimo AS er fornøyd med å få et inn ny hovedeier i selskapet.

Axxelerator Capital kjøper 75 prosent av Bimo AS

- Vi skal fremover ta en enda større del av markedet innen offentlig og privat sektor, sier daglig leder og aksjonær i Bimo, Hans Kristian Rønning.

Publisert Sist oppdatert

Axxelerator Capital AS har kjøpt 75% av aksjene i Bimo AS. Daglig leder Hans Kristian Rønning og medaksjonær Karl Vidar Bogetvedt vil delta videre på eiersiden med 25%.

Bimo AS, etablert i 2013, er en norsk leverandør av gatefeiemaskiner, gulvvask- og feiemaskiner samt alt tilbehør. Selskapet var frem til 2018 en del av Otto Olsen-konsernet, og har vært importør av renholdsmaskiner siden 70-tallet.

Varemerker inkluderer italienske Comac og Dulevo - to av verdens ledende produsenter av gulvvask- og feiemaskiner – samt sveitsiske Cleanfix og Kemaro – leverandører av automatiserte renholdsløsninger.

Bimo er leverandør av feie- og sugemaskiner fra italienske Dulevo. Denne heter D.Zero2 og ble kjøpt av Avinor til bruk på uteområdene på Oslo Lufthavn Gardermoen. i 2019.

Bimos hovedkontor ligger ved Gardermoen flyplass, og selskapet omsatte for 45 millioner kroner i 2022.

- Vi er både ydmyke og utrolig stolte over å få med Axxelerator på eiersiden. Deres solide erfaring, kunnskap og styrke danner et enda bedre grunnlag for videre utvikling og vekst av selskapet. Vi gleder oss til å fortsette vårt strategiske arbeid med full styrke og vi skal fremover ta en enda større del av markedet innen offentlig og privat sektor sier daglig leder og aksjonær i Bimo, Hans Kristian Rønning.

Axxelerator Capital er et norsk investeringsselskap som investerer i etablerte og lønnsomme SMB-selskaper med hovedkontor i Norge. Med en kapitalbase på 1750 millioner kroner fra norske eiermiljøer, søker Axxelerator aktivt etter nye investeringsmuligheter.

Powered by Labrador CMS