Pål Ligård er ny daglig leder i FS Betong AS.
Pål Ligård er ny daglig leder i FS Betong AS.

Gjermundshaug Gruppen kjøper FS Betong AS

Med oppkjøpet tar Gjermundshaug Gruppen over eierskapet fra Stenumgård Eiendom AS og Andreas Stø Holding AS som etablerte selskapet sammen med Kjetil Ringlund i 2018.

Publisert Sist oppdatert

Ringlund fortsetter i selskapet som får Pål Ligård som ny daglig leder.

FS Betong utfører betongarbeider innen bygg- og anleggssektoren og har med sine 60 ansatte raskt etablert seg som en leverandør med en bred kundeportefølje på varierte oppdrag, i hovedsak på Østlandet.

- FS Betong har i lang tid vært en solid og trygg partner for Gjermundshaug Gruppen med sin betongkompetanse og kapasitet. Vi er helt sikre på at vi kan hjelpe til med å utvikle selskapet videre gjennom egne prosjekter og via eksisterende og nye eksterne kunder sier konsernsjef i Gjermundshaug Gruppen, Ole Gjermundshaug.

- Vi er glade for å selge selskapet til en aktør som kan hjelpe det å ta nye steg i bygg- og anleggsbransjen sier Andre Stenumgård på vegne av Stenumgård Eiendom AS.

Han tillegger at slik selskapet har utviklet seg, har de fått lite synergier med Fjøssystemers virksomhet slik intensjonen var når man stiftet selskapet.

- Vi kommer nå til å spisse oss mot bygg- og anleggsbransjen og gleder oss til å forene krefter med en solid aktør i anleggsbransjen, sier Kjetil Ringlund som vil eie 9 % av aksjene i selskapet og gå inn i en ny stilling som prosjektsjef i FS Betong AS.

FS Betong ble etablert i 2018.
FS Betong ble etablert i 2018.
Powered by Labrador CMS