BEDRE: Christian Grindvold (t.v.) og Stig Holm fra C.Grindvold kan sammen med Kenny Skødt fra Epoke tilby en oppgradert og enda bedre fastsandspreder.
BEDRE: Christian Grindvold (t.v.) og Stig Holm fra C.Grindvold kan sammen med Kenny Skødt fra Epoke tilby en oppgradert og enda bedre fastsandspreder.

Har forbedret sprederen

C. GRINDVOLD: Fastsandsprederene fra Epoke har fått flere oppgraderinger som skal gjøre den både enklere å bruke og mer driftsikker.

Publisert Sist oppdatert

Danske Epoke har i flere år bygget fastsandspredere med mulighet til å også legge slurry. Utgangspunktet er en kombispreder som kan bygges ut modulært for å tilpasses hver enkelt kundes behov.

Det er særlig to ting som har blitt forbedret. Styreenheten til maskinen er blitt oppgradert med ett nytt brukergrensesnitt. Der får sjåføren nå bedre oversikt på hva som finnes av både vann, salt og ikke minst diesel til brennerne som varmer sanden.

Også utkasteren på sprederen kan løftes hydraulisk fra styrepanelet inne i bilen.

- Vi har hatt dialog med mange sjåfører som har kommet med tilbakemeldinger som er tatt med på den nye modellen, sier Stig Holm i C. Grindvold.

En av tingene hvor kundenes ønsker har blitt hørt er frostsikringen etter bruk av maskinen. Det er har blitt enklere. Oppe på sprederen er det en tank med frostvæske og nede på maskinen er det en kran som åpnes. Deretter er det ett tasttrykk på skjermen inne i bilen så blir et program som kjører igjennom frostvæske og åpner ventiler for gjennomblåsing kjørt automatisk.

Powered by Labrador CMS