NY DIREKTØR: Fra stillingen som prosjektsjef, blir RIchard Kvalevaag administrerende direktør i Vassbakk & Stol fra 1.juni.

Lederskifte i Vassbakk & Stol

KVALEVAAG: Fra 1. juni i år tar Richard Kvalevaag over som ny administrerende direktør i Vassbakk & Stol.

Publisert Sist oppdatert

Richard Kvalevaag overtar etter Inge Jan Thorsen som har vært leder i selskapet de siste 20 årene, står det i en pressemelding.

Kvalevaag er utdannet maskiningeniør fra det som i dag heter Høgskulen Vestlandet. Han jobbet 5 år i Petrotech, både internasjonalt og i Nordsjøen, før han kom til Vassbakk & Stol. Han kommer fra stillingen som prosjektsjef.

- Richard kjenner Vassbakk & Stol godt etter å ha jobbet over 17 år i selskapet og han har svært gode forutsetninger for å lykkes med videreutviklingen av Vassbakk & Stol, med utgangspunkt i det gode grunnlaget som er lagt. Han er godt kjent i markedet rundt Haugalandet og har også inngående erfaring fra og innsikt i flere av de store anleggsprosjektene som er gjennomført i samarbeid med de øvrige regionene i Anlegg,  sier konserndirektør for anlegg og styreleder i Vassbakk & Stol, Anders Geirsta.

- Richard er en meget erfaren og dyktig leder. Han har vært med å skape og utvikle den kulturen som er noe av Vassbakk & Stol sin styrke. Han er kjent for en inkluderende lederstil og brenner for å skape verdi for kunder og samfunnet, fortsetter han.

Fra 274 millioner til 2,4 milliarder

Selskapet har vært gjennom en nesten eventyrlig vekst etter at Skanska overtok selskapet for over 20 år siden. Da omsatte selskapet for 274 millioner kroner, men i dag omsettes det for 2,4 milliarder kroner. Vassbakk & Stol har sitt hovedkontor på Haugalandet i Koparvik, og har en sterk lokal tilknytning. Samtidig deltar de i dag i prosjekter sammen med Skanska i alle deler av landet.

- Jeg er glad for tilliten til å lede Vassbakk & Stol, et solid firma med mange dyktige ansatte, fremover. Jeg ser frem til å videreutvikle VS, og bygge videre på den gode kulturen vi har i dag.

Anders Geirsta benytter også anledningen til å takke Inge Jan Thorsen for hans innsats.

- Jeg vil takke Inge Jan for den enorme innsatsen han har nedlagt over mange år. For mange både i selskapet og i lokalsamfunnet, så er Inge Jan synonymt med Vassbakk & Stol. Han har vært en samlende og godt likt leder.

Inge Jan Thorsen vil fortsette i selskapet som sjefsrådgiver.

Powered by Labrador CMS