Nye Hitachi ZX150W-7 er en av flere nye hjulgravere i den nye 7-serien.

Ny hjulgraverserie fra Hitachi

Den nye hjulgraverserien (serie-7) fra Hitachi introduseres i høst, med et bredere modellutvalg enn tidligere modell.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Det nye designet skal gi kostnadsbesparelser, forbedret komfort, høyere sikkerhet og oppetid.

Hjulgraverne i serien, er: ZX150W-7, ZX155W-7 og ZX180W-7, og korthekkmodellene ZX135W-7 og ZX175W-7.

Drivstoffgjerrige

Maskinene har redusert drivstofforbruk. Det industrielt ledende HIOS V hydrauliske systemet fra Hitachi øker hastigheten på frontutstyret. Maskinene bruker opp mot 7 % mindre drivstofforbruk enn tidligere modeller, ifølge produsenten.

Den minste modellen, ZX135W-7, er basert på den større ZX155W-7 og utstyrt med samme motor. Den har en kompakt 360 graders svingradius (1740 mm bak og 1750 mm i front) for trange arbeidsplasser.

Økt sikkerhet

Et kamera med 170-graders fugleperspektiv forbedrer sikten for maskinføreren. Maskinføreren kan velge mellom seks ulike oversiktsbilder på monitoren. Sikten gjennom frontruten er forbedret ved at rattet og rattstammen er smalere og det er forbedret justeringsmulighet.

For å kunne jobbe mer sikkert og med større produktivitet under krevende forhold, er de nye Zaxis 7 hjulgraverne som standard utstyrt med LED-lys, større vindusviskere som dekker et større område av ruten, samt større speil. For ytterligere sikkerhet, kan overvognen og frontutstyret låses på plass, slik at maskinen er korrekt posisjonert ved arbeid på vei.

Oversikt over førerhuset i Hitachi ZX150W-7

Maskinovervåking

Via maskinovervåkingssystemer, tilbyr Hitachi og Nasta en rekke tjenester, via dataoverføring og digitale verktøy. Gjennom Owner´s Site og ConSite systemene fra Hitachi, sendes dataene fra maskinen via GPRS eller satellitt daglig til det omfattende og detaljerte Global e-service systemet.

Consite oppsummerer informasjonen i en månedlig e-post til maskineiere, mens Consite Pocket appen viser sanntidsvarsler dersom det skulle oppstå et problem med maskinen.

En unik innovasjon, er at to oljesensorer overfører data til Global-e service systemet slik at kvaliteten på motorolje og hydraulikkolje overvåkes 24/7. Sensorene vil oppdage eventuelle endringer i oljekvaliteten, og varsler både maskineier og forhandler (Nasta). Dette gir kundene en ekstra trygghet, reduserer vedlikeholdsbehov og minimerer risikoen for uforutsett ståtid på maskinene. Dette vil selvsagt også øke andrehåndsverdien på maskinene.

Hitachi og Nasta skal hjelpe kundene «å nå sine visjoner»

- Når du mottar en ny Hitachi hjulgraver, blir du en del av den siste generasjonen i vår globale familie, sier produktsjef på gravemaskiner hos Hitachi Construction Machinery (Europe) NV, Wilbert Blom.

- De nye hjulgraverne, ZX135W-7, ZX150W-7, ZX155W-7, ZX175W-7 og ZX180W-7 kombinerer avansert teknologi og innovativ ekspertise, basert på 50 års erfaring med å designe gravemaskiner. Så uansett hvilke visjoner kundene har, så har Hitachi og Nasta produktet, menneskene, løsningene og servicen som trengs for å gjøre visjonen levende.

Salgssjef i Nasta, Lars Engmark, er også entusiastisk:

- Det er mange kunder, selgere og ansatte i Nasta som har ventet tålmodig på den nye hjulgraverserien. Nå er den endelig her, og vi er helt sikre på at samtlige fem modeller i den nye hjulgraverserien vil begeistre. Vi gleder oss til tilbakemeldingene fra fornøyde kunder over hele landet.

Powered by Labrador CMS