NY LEDER: Lasse Sørensen har tatt over som daglig leder i Sitech Norway AS.

Sitech: Droner kommer som et skudd

SITECH: Den nye daglige lederen i Sitech Norway AS sier det skjer mye på drone-biten om dagen.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Men det har skjedd en del i Sitech Norway AS også. I september sist høst ble det nemlig endringer i ledelsen da tidligere sjef og salgssjef gikk over til andre ikke-konkurrerende bedrifter. Lasse Sørensen ble vist tillit og gikk opp fra stillingen som ettermarkedssjef (siden 2018) til å bli ny daglig leder.

- Det har faktisk vært flere endringer i ledelsen, og flere interne opprykk. Blant annet har Per Ola Berntsen tatt over som ettermarkedssjef og Christian Røken har tatt over som salgssjef. Og vi har hatt en veldig god start, sier Sørensen.

Propeller i vinden

På Vei og Anlegg var det desidert viktigste for Sitech Norway å nettopp være på plass og treffe kunder og potensielle nye kunder. Pandemien har satt en stopper for mye aktivitet, og Sørensen var veldig glad for å ta med seg ansatte til Lillestrøm og treffe anleggsfolket igjen.

- Av nye ting på produktsiden så det det veldig mye som skjer på dronesiden nå. Sitech kjøpte opp software-selskapet Propeller for en tid tilbake siden, og vi tilbyr dette til kunder som har egne droner. Vi kan levere droner også, men mange bruker software-løsningen vår til å prosessere data fra egne droner, sier Sørensen.

Droner benyttes både før, under og etter prosjektene, og bruken er økende, melder Sørensen. Grunnen er at det er raskt å bruke og nøyaktigheten er stor.

Mest software

Han legger også til at det generelt handler er mest fokus på software-løsninger nå om dagen, og litt mindre på hardware, altså fysiske installasjoner og produkter. Grunnen er at software kan oppdateres på PC, mens presset på elektroniske komponenter i hele verden, har medført at det er mindre tilgjengelighet av fysiske elektroniske produkter i en periode.

Powered by Labrador CMS