Beck Maskin viste Kobelco-maskiner

Beck Maskin viste Kobelco-maskiner

MOSS (AT.no): Det var stor interesse for Kobelco-maskinene Beck Maskin hadde med til MEF-arrangementet i pukkverket til Skolt i Moss.

Som kjent skal Beck Maskin og Entrack dele Kobelco-agenturet i Norge. Beck Maskin har også agenturet i Sverige, og det var herfra den norske "avdelingen" hadde fått tak i maskiner. 

AT.no var tidlig på plass på anleggstreffet i Moss, arrangementet som tidligere ble arrangert i Svingen Pukkverk i Halden, og den første motorlyden vi hørte kom fra standen til Beck Maskin. Maskinene kunne prøves i grushaugene, og det var mange som ville teste maskinene som for første gang på mange år er tilgjengelig for norske kunder. 

- SK 140 SR LC-maskinen på 16 tonn har gått i ett, og det har tidvis vært kø for å prøve maskinen. Mange sier de er glad for at vi har fått agenturet på Kobelco igjen og for at Kobelco er tilbake på markedet igjen, sier servicesjef Espen Magnussen til AT.no. 

Importøren hadde også med en 8-tonner på gummibelter (SK 75 SR). Beck Maskin venter de første maskinene til Norge tidligst i oktober, men det er fremdeles noe usikkert når det store trykket kan settes inn.

Forsiden nå