Deltagerne i den norske finalen i Top Team. De var fra Narvik (blå gensere), Borgeskogen (røde gensere), Råde (grønne gensere), Tromsø (sorte gensere) og Stryn (gule gensere).

Dieselkameratene til europeisk finale

Laget Dieselkameratene fra Norsk Scanias avdeling i Narvik har vunnet landsfinalen i verkstedkonkurransen Top Team. Laget skal dermed representere Norge i en av tre europeiske finaler i Bratislava i Slovakia i mars.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Vinnerlaget fra Narvik besto av Stein Otto Løksnes (teamleder), Alf Løksnes, Jonas Nilsen, Mats Nilsen og Bjørn-Helge Jakobsen. Distriktssjef Frank Nystad var med som coach.

Etter å ha vært gjennom to omfattende innledende runder og nasjonal finale bestående av fem krevende poster som satte både praktisk og teoretisk problemløsningsevne på prøve, stod laget fra Norsk Scanias i Narvik igjen som norsk vinner av Scania Top Team av totalt 37 påmeldte lag. Scania-mekanikere fra Borgeskogen kom på andreplass og Stryn på tredje.

I Bratislava møter laget fra Narvik lag fra Finland, Sverige, Østerrike, Belgia/Luxemburg, Nederland, Tyskland, Polen og Italia. To lag går videre til verdensfinalen Södertälje i desember. For å stille best mulig forberedt til den tøffe konkurransen og for å øke sjansen til å komme til verdensfinalen, vil laget få videre oppfølging og trening av instruktører fra Norsk Scanias Kompetansesenter på Kløfta. Kompetansesenteret også stod for gjennomføringen av den norske finalen.

Førstepremien i den internasjonale finalen er en splitter ny Scania R-serie verdt rundt 800.000 kroner.

Top Team er en ferdighetskonkurranse som gjennomføres annet hvert år. 8.000 deltagere i 60 land har deltatt denne gangen.

Powered by Labrador CMS