Conexpo 2020 i Las Vegas.
Conexpo 2020 i Las Vegas. (Foto: Conexpo)

- Et av de beste Conexpo noensinne

Det sier Mary Erholtz, som har vært med i ledelsen for anleggsmessen Conexpo-Con/Agg i Las Vegas, om 2020-arrangementet.

Det ble registrert over 130.000 deltakere på Conexpo 10.-13. mars 2020. Avbestillinger fra utenlandske deltakere, på grunn av koronavirus-restriksjoner, skal har utgjort under en prosent av totalen på den amerikanske messen, ifølge arrangør Association of Equipment Manufacturers (AEM).

Conexpo 2020 i Las Vegas. Foto: Conexpo

- Vi omtaler Conexpo-Con/agg som «heavy metal»-show, men det er mer enn det. Det er også mindre utstyr, utdanning og teknologi, og det ble reflektert på alle måter under messeuken. Dette har en av de beste Conexpo-utgavene noensinne, sier styremedlem i Conexpo-Con/Agg 2020, Mary Erholtz.

Selv om messen omtales som en suksess og det stort sett var «business as usual», valgte likevel arrangøren å stenge messen etter fredagen, og droppet dermed lørdagen. Det var etter at USAs president Donald Trump hadde offentliggjort begrensninger i innreise for europeere til USA på grunn av koronaviruset Covid-19.

Neste Conexpo blir avholdt i Las Vegas 14.-18. mars 2023.

Conexpo 2020 i Las Vegas. Foto: Conexpo
Conexpo 2020 i Las Vegas. Foto: Conexpo

Forsiden nå