Nybygget er på 1300 kvadratmeter og er så godt som identisk med Hesselbergs tilsvarende bygg i Stavanger (Foto: Ida Elise Myklegård / Hesselberg)
Hesselbergs ulike produkter var linet opp utenfor. (Foto: Ida Elise Myklegård / Hesselberg)
Prosjektleder Næringseiendom i Hesselberg Erik Solås, ordfører i Malvik Kommune Trond Hoseth og Bjarne Corwin i Næringseiendom og fra eiersiden i Hesselberg. (Foto: Ida Elise Myklegård / Hesselberg)
Inne var en rekke av lagerproduktene til Hesselberg Truck utstilt. (Foto: Ida Elise Myklegård / Hesselberg)
Ute er det laget et demoområdet i tilknytning til bygget. (Foto: Ida Elise Myklegård / Hesselberg)

Hesselberg åpnet nytt bygg i Trondheim

Truck- og maskinforhandleren har rigget seg til i praktanlegg utenfor Trondheim.

 I fjor åpnet Hesselberg et flunkende nytt anlegg i Rogaland og et nytt hovedanlegg er i ferd med å ferdigstilles på Lindeberg nord for Oslo.

Fredag var det imidlertid trønderne sin tur, da Hesselberg Maskins nye bygg ble åpnet i Sveberg Næringspark midt mellom Trondheim by og Værnes. Herfra skal både Hesselberg Maskin og Hesselberg Truck erobre trønderske markeder.

Bygget rommer kontorer, verksted, lager, sveiserom og vaskehall, og er på totalt 1300 m2.

– Vi har fått det vi ønsket; et moderne bygg på 1300 m² på 5,5 mål tomt med praktiske løsninger. Dette er et bygg rigget for videre vekst, sa prosjektleder for det nye bygget Erik Solås da han sto for åpningen sammen med ordfører Trond Hoseth i Malvik kommune, ifølge Stjørdals-Nytt.

Hesselberg Maskin importerer, selger og utfører service på maskinmerker som Komatsu, Manitou, Bomag og Veekas, mens Hesselberg Truck gjør det samme for Linde gaffeltrucker, Terberg terminaltraktorer og CVS Ferrari stortrucker.

På tomten er det også etablert et demofelt, slik at det blir god anledning til å vise maskiner til besøkende kunder.

Forsiden nå