To nye Kramer 750 hos Utleiecompagniet i skedsmo kommune i Akershus.
To nye Kramer 750 hos Utleiecompagniet i skedsmo kommune i Akershus.

Kramer-hjullastere til UCO

Her står to nye Kramer 750, nylig kjørt fra importør H&H Maskin til Utleiecompagniet (UCO) i Skedsmo.

UCO har kjøpt fem nye Kramer hjullastere i år. To 750-er og tre stykker av den mindre 350-modellen som skal leveres løpet av de nærmeste dagene.

Til sammen har UCO kjøpt 22 Kramer-maskiner av forskjellige modeller siden 2008. De fleste av disse er Kramer 750 og 350.

- Årsaken til at vi har valgt å satse på Kramer som leverandør av små hjullastere til oss er flere ting, men hovedgrunnene er stabilitet, liten svingradius, brukervennlighet og kvalitet. Vi opplevede at en del av kundene våre veltet med maskinene når vi bare hadde rammestyrte maskiner, til tross for flere tiltak. Vi har ikke opplevd en eneste velt etter at vi startet med Kramer, sier innkjøpssjef hos UCO, Terje Paulsen.

- Vi kjøper stort sett maskinserien som Kramer har definert som utleieserie, og denne fungerer utmerket både med hensyn til kvalitet og brukervennlighet. Alt i alt er Kramer ett veldig bra supplement til resten av maskinparken vår når det gjelder masseforflytnings og servicemaskiner. Kramer-maskiner finnes på alle UCO-avdelingene rundt omkring i landet, og de er utstyrt med skuffe eller pallegafler.

Forsiden nå