Kosbergs Arkitektkontor står bak landemerker som Scandic Seilet og Aker Stadion.

Norconsult kjøper Kosbergs Arkitektkontor

Norconsult kjøper Kosbergs Arkitektkontor AS i Molde.  Kosbergs Arkitektkontor står bak landemerker som Scandic Seilet og Aker Stadion.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

De to selskapene har hatt et tett og godt samarbeid på en lang rekke prosjekter tidligere, og ser nå frem til å videreføre det gode samarbeidet som ett selskap.

- Vi er utrolig glade for å få Kosbergs Arkitektkontors fremoverlente og dyktige medarbeidere med oss på laget. De vil komplettere og forsterke vårt kompetanseteam i Molde, og sammen kan vi tilby våre kunder enda mer helhetlige arkitektur- og rådgivningstjenester lokalt, sier Jo Sigurd Vold, kontorleder for Norconsult i Molde.

- Etter en lang og spennende prosess, er vi nå stolte og glade over å komme inn i et faglig sterkt team i Norconsult og bli en del av landets største arkitektmiljø. Nå vil vi være i posisjon til å løse de virkelig store oppdragene på landsbasis, samtidig som vi fortsatt vil være sterkt til stede i lokalmarkedet, sier daglig leder Ola Ø. Kosberg.

Alle Kosbergs Arkitektkontors ansatte vil fortsette i stillingene sine når de 1. mars 2020 blir en integrert del av Norconsult. Alle medarbeidere i Molde vil ha samlokalisert kontorplass i Grandfjæra 24.

Powered by Labrador CMS