VISUELLE: Her er de mest visuelle endringene i Crafter, med ett helt nytt dashbord og nye skjermer og oppbevaringsplasser.
VISUELLE: Her er de mest visuelle endringene i Crafter, med ett helt nytt dashbord og nye skjermer og oppbevaringsplasser.

Åpner bestillingene

INNVENDIG: Volkswagen Crafter kommer nå i oppgradert utgave, hvor de største endringene har skjedd på innsiden av bilen.

Publisert Sist oppdatert

Nå kommer en oppgradert utgave av Volkswagen Crafter, og fra 12. februar åpner forhåndssalget av nye Crafter med drift på både to og fire hjul.

- Siste generasjon Volkswagen Crafter har fra den ble lansert i 2016 vært et svært solid og gjennomarbeidet produkt, og som har slått godt an i målgruppen. Gjennom denne oppgraderingen har Volkswagen Nyttekjøretøy lyktes med å løfte bilen enda noen hakk, sier Fredrik Matheson, direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy i Harald A. Møller AS.

- Vi vet at kombinasjonen med automat og 4MOTION er populært i Norge, og vi tror oppgraderingene er noe som vil glede Crafter-kundene, sier Matheson.

Forbedringer på innsiden 

Mens det er enkelte endringer på eksteriøret, som for eksempel på støtfangeren foran, er det på innsiden av bilen de aller største endringene merkes. Produktsjef Kjetil Olafsen dykker dypere ned i detaljene:

- De nye modellene har fått en betydelig oppgradering av interiør og infotainment-system med større skjermer, digital cockpit og ikke minst flere førerassistentsystemer som standard. I tillegg er det lagt opp til bedre ergonomi rundt den elektriske parkeringsbremsen og betjening av girvelger, siden den er flyttet opp nærmere rattet på biler med automatgir, forklarer Olafsen.

- Dette gir både nye oppbevaringsrom og bedre lagringsplass i gulvet mellom setene, fortsetter produktsjefen.

Samtidig er også standardutstyret økt til neste nivå med blant annet LED-hovedlykter, adaptiv cruisekontroll, multifunksjonsratt og parkeringsvarmer.

- Endringene vil gjøre at kundene vil trives enda bedre bak rattet i nye Crafter, avslutter Olafsen.

Bilene er planlagt å få produksjonsstart i høst, og er ventet på norske veier før årsskiftet.

Powered by Labrador CMS