Jonas Angermo er ny Key Account Manager i Iveco Norge AS.
Jonas Angermo er ny Key Account Manager i Iveco Norge AS.

Ny Key Account Manager i Iveco Norge

Har vært produktsjef hos Pon Equipment AS og logistikkansvarlig hos Volvo Fleet Sales.

Publisert

Iveco Norge AS har ansatt Jonas Angermo som ny Key Account Manager (KAM) for Ivecos totale modellsortiment. Han tiltrådte stillingen 1. februar 2021 og har sin daglige arbeidsplass ved Ivecos norske hovedkontor i Bærum.

- Vi er meget glade for å ønske Jonas velkommen hos Iveco, hvor han skal bidra til å styrke salget av våre vare- og lastebiler overfor norske storkunder. Samtidig vil Jonas få en viktig rolle med implementeringen av Ivecos grønne strategi i forhold til salget av bærekraftige kjøretøy, sier Helene Norman-Dupuy, Country Manager i Iveco Norge AS, og fortsetter:

Angermo har bred erfaring innenfor anleggsbransjen og transportbransjen, med flere år som produktsjef hos Pon Equipment AS og logistikkansvarlig hos Volvo Fleet Sales.

Han skal samarbeide tett med hele det norske forhandlernett og bistå både eksisterende og nye Key Account-kunder i Norge. Han er allerede godt i gang med sine nye arbeidsoppgaver og ser frem til å møte alle nåværende samt nye kunder i Norge:

- Jeg ser veldig positivt på å tre inn i en slik stilling i dagens dynamiske marked, og ikke minst med tanke på at Iveco har en ny range med enda flere spennende nyheter på gang fremover. Med tanke vi nå kan stille med samtlige produkter i gass-versjon, har vi dessuten et sterkt kort på hånden i det grønne skiftet. Utvikling av diverse flåtesystemer, samt videreutvikling av et større servicenett i Norge er også noe jeg får ta del av, som bør være meget positivt for våre kunder i tiden som kommer. Vi ser et klart paradigmeskifte i markedet når det gjelder storbiler i Norge i form av mer fornuftige motorvalg til oppdraget. Der bør vi uten tvil også ha mye å komme med, sier Angermo.

Powered by Labrador CMS