Volvo har lansert mange elektrisk drevne lastebiler de siste månedene.
Volvo har lansert mange elektrisk drevne lastebiler de siste månedene.

Volvo Trucks: - Det haster

Vil fremskynde overgangen til elektrisk godstransport på vei.

Publisert

Volvo Trucks setter søkelys på at det haster med å fremskynde overgangen til elektrisk godstransport ved å arrangere et globalt webinar. Målet er å vise hvordan man går over til elektrisk og inspirere transportselskaper til å komme i gang.

Det globale arrangementet skal ikke bare gi svar på vanlige spørsmål, men også belyse de viktige forretningsmessige sidene ved elektromobilitet.

- Med dette initiativet, ønsker vi å oppmuntre transportkjøpere og transportører til å ta sine første viktige skritt mot elektromobilitet. Å tilby fossilfri transport vil være en nøkkel for å forbli konkurransedyktig, sier Roger Alm, administrerende direktør i Volvo Trucks.

Volvo Trucks startet produksjonen av elektriske lastebiler i 2019. Siden den gang har presset for å bekjempe klimaendringer vokst enda mer.

- Vi går foran innen elektriskdrevne transportløsninger og jobber hardt for å sette i gang dette svært nødvendige teknologiske skiftet. Nå er det mange brikker i puslespillet som settes sammen, noe som vil gjøre det mulig for flere transportører å drastisk redusere sine CO₂-utslipp. Dette webinaret vil gi noen svar på hvordan det kan gjøres, sier Roger Alm, administrerende direktør i Volvo Trucks.

I tillegg til administrerende direktør i Volvo Trucks, Roger Alm, og selskapets eksperter, vil det være representanter fra store transportinnkjøpere til stede, som Amazon og Ikea, samt ledere fra transportselskapene DFDS i Europa og Manhattan Beer Distributors i USA.

Lenke til arrangementet

Powered by Labrador CMS