Tysse Tipphenger BL.
Tysse Tipphenger BL.

Nordirsk-norsk tilhenger-samarbeid

Tysse lanserer ny tilhengerserie i samarbeid med Nugent Engineering.

Publisert Sist oppdatert

Norges største tilhengerprodusent tilbyr nå helsveisede tilhengere med bladfjærer gjennom en samarbeidsavtale med proffhengeprodusenten Nugent.

Den nye produktserien, Tysse BL, er i salg over hele landet fra 18. oktober 2017.

Samarbeidsavtalen mellom Tysse og nord-irske Nugent gjelder utvikling, produksjon og salg av tilhengere. Resultatet er produktserien Tysse BL; kraftige, helsveisede hengere med bladfjærer og varmgalvanisert understell.

- Vi har avtale om å føre modeller fra Nugent for å imøtekomme den økende etterspørselen etter profesjonelle tilhengere. Nugent har produsert tilhengere for det profesjonelle markedet i over 30 år og møter Tysses høye standarder, sier Kåre Stokken, salgssjef i Tysse.

BL-serien består av tipphengere, maskinhengere og proffhengere med ulike kassestørrelser, og skal være et supplement til Tysses eksisterende sortiment av tilhengere til proffmarkedet.

Tysse BL-serien kommer med det patenterte bladfjærsystemet til Nugent, Parabolic Equalizer, som gir tilhengerne bedre kjøreegenskaper enn standard bladfjærer.

Bladfjærene er utstyrt med en gummidemper og en glideplate mot understellet som skal gi ekstra demping og minimerer vibrasjoner og støy. Det gjør at vibrasjoner ikke overføres fra tilhengeren til bilen.