REKORD: En strålende fornøyd MEF-regionsjef og messegeneral Øyvind Bergset. Alle
REKORD: En strålende fornøyd MEF-regionsjef og messegeneral Øyvind Bergset. Alle

Rekord for MEFA i Trondheim

TRONDHEIM (AT.no) Anleggsmessen på Leangen travbane, ble rekord for MEFA Trondheim.

Publisert Sist oppdatert

Da klokken bikket 12.00 på siste dag, fire timer før nedriggengen av messa startet, var det registrert over 9000 besøkende. Den forrige rekorden fra MEFA i Trondheim er fra arrangementet i Granåsen hoppanlegg for tre år siden da 8300 besøkende kom på anleggsfesten.

- Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på at messen på Leangen travbane har vært bra. Messen har vært kompakt, riggingen har vært bedre enn tidligere og vi har hatt bra besøkstall selv om det var litt «trøndervær» på lørdag frem til 14.00, sier en strålende fornøyd MEF-regionsjef og messegeneral Øyvind Bergset til AT.no.

Bestillinger til siste frist

108 utstillere hadde stand på MEFA-utstillingen, og den siste bestillingen kom bare to uker før messestart. Bergset sier arrangøren Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) har hatt mest fokus på at aktivitetene på messa i mest mulig grad skal skje på utstillernes stander, og ikke andre steder på området. Selv om øl-teltet naturlig nok ble godt besøkt, var det mye som skjedde på standene rundt omkring.

Det var for øvrig dette som sørget for at Volvo Maskin AS stakk av med beste stand i kåringen på DDE-konserten lørdag kveld. Volvo Maskin gjorde stas på et 40 år gammelt langt kunde/selger-forhold og overleverte en maskin lakkert i gull.

- Volvo Maskin AS var i sterk konkurranse med flere andre utstillere om beste stand, men de gjorde ekstra stas på en kunde med et langt kundeforhold og de hadde brukt store ressurser i Sterk konkurranse, men gjorde ekstra stas på en kunde med langt kundeforhold, brukt mye ressurser på riggingen.

Håper på nytt arrangement på Leangen

Nå håper Bergset at også neste MEFA vil arrangeres på Leangen travbane, men dette er ikke helt sikkert. Travbanen skal nemlig rives og flyttes ut av byen for å gjøre plass til boliger i det sentrumsnære området.

- Men vi håper vi rekker ett arrangement til før travbanen rives, sier Bergset.

- Har dere tenkt på hvor MEFA skal være i fremtiden?

- Vi har kikket litt på det, og kanskje flytter vi til et messeområde i Stjørdal, eller forsøker å finne et annet egnet sted i Trondheim. Det viktige er at det er nær Trondheim spå grunn av hotellkapasiteten, sier Bergset.

Hotellkapasiteten i byen har vært sprengt gjennom helgen. Stjørdal er ca 35 km utenfor Trondheim, og regnes som «akkurat» innafor i forhold til transport til og fra messeområdet.

- Vi må i tilfelle belage oss på litt mer busskjøring til og fra, men det skal gå, sier Bergset.