Ålös nye Q-serie er tilgjengelig med, Q-companion, en fullt integrert driverstøttepakke med integrert veie/vekt-system, posisjonskontrollstøtte og med adaptiv(aktiv) service- og vedlikeholdspåminnelse som vises på en skjerm i førerhuset.
Ålös nye Q-serie er tilgjengelig med, Q-companion, en fullt integrert driverstøttepakke med integrert veie/vekt-system, posisjonskontrollstøtte og med adaptiv(aktiv) service- og vedlikeholdspåminnelse som vises på en skjerm i førerhuset.

Ålö lanserer «digital frontlaster»

Frontlaster-produsent Ålö AB har lansert sin nye generasjon Premium frontlastere Q-Serie, en helt ny frontlaster-generasjon som skal selges under merkenavnene Quicke Q-serie og Trima Q-serie.

Publisert Sist oppdatert

Det er over 13 år siden Ålö introduserte forrige generasjon Premium frontlastere, Quicke Dimension og Trima+. Disse lasterne er velkjent i Norge og har vært en suksess for selskapet siden introduksjonen i 2004. Quicke Dimension og Trima+ lasterne erstattes nå av den nye Q-serien.

- Dette er bare starten

I en pressemelding i forbindelse med lanseringen skriver Ålö:

«Hver detalj i den nye Q-serien er nøye gjennomgått for å gi deg som bruker best mulig brukervennlighet og fordeler. Vårt mål har vært å forbedre alle aspekter av brukernes frontlaster arbeid, slik at brukeren fullfører hver arbeidsdag med den gode følelsen av å få ting effektivt utført. Q-serie, er vår nye generasjon Premium frontlastere med mange forbedringer og nye funksjoner. Men det er ikke bare en ny produktlinje, det er faktisk et helt nytt system. Et nytt system som vil forbedre brukernes effektivitet og gjøre livet enklere for alle brukere av våre produkter. Vi er stolte over å kunne si at vi bringer fremtiden til våre kunder, og at dette bare er starten.»

Integrert veiesystem

En del av det nye systemet er Q-companion, en fullt integrert driverstøttepakke med integrert veie/vekt-system, posisjonskontrollstøtte og med adaptiv(aktiv) service- og vedlikeholdspåminnelse. En «alt-i-ett digital løsning for effektiv og sikker frontlasteroperasjon».

Informasjonen er tilgjengelig på en skjerm som monteres i førerhuset. Produsenten opplyser at systemet forbedrer utnyttelsen av lasteren ved hjelp av topp moderne sensorteknologi. Q-companion skaper grunnlaget for Q-serien som digital frontlaster.

- Jobb smartere, ikke hardere

Hovedtrekkene ved den nye Q-serien er blant annet «utvidet levetid, økt og forbedret sikt, eksepsjonell respons i hydraulikk systemet og fullt integrert sensorteknologi».

Ålös filosofi er å gjøre livet enklere for sine brukere og partnere under slagordet - jobb smartere, ikke hardere.