Traasdahl overtar agenturene etter Lian Scandinavia

Lian Scandinavia AS legges ned og Traasdahl AS tar direkte over slik at kundene får like god service og tilgang på deler samt nye produkter.

Publisert Sist oppdatert

Dette oppplyser Traasdahl AS i en pressemelding.

Traasdahl fører nå Trevi Bennes produkter for sortering, demolering, gjenvinning og trefelling. Samt skuffer fra produsenten. Videoen over er av en Trevi Benne MK 15 montert på en Volvo EC220ENL.

Lian Scandinavia AS, etablert 1986, har i 30 år levert maskiner og utstyr til maskinentreprenører. Denne kunnskapsbasen overtas av Traasdahl AS som har som mål å være en solid og trygg leverandør til Lians kundebase.

- Veien blir til mens man går, men hold alltid fokus på målet, var et av sitatene til Harry Lian. Lian døde i februar 2017 av hjertesvikt på sykehuset etter å ha blitt lagt inn for operasjon.

Lians mål og fokus var alltid kunden og sluttproduktet. Traasdahl AS opplyser at selskapet har en bedriftsstrategi identisk med Lian Scandinavia AS, slik at kunder og interessenter «fortsatt kan være trygge på at høy kvalitet og topp service står som grunnpilar».

Fokus ligger i innovative løsninger med konkurransedyktige priser. Traasdahl vil også utvide spektret til å gjelde utleie av maskiner fra Trevi Benne.

Det er lagt til rette for at kundene skal oppleve overgangen som smidig. Eneste konkrete forandring er kontaktinformasjon.

Lagerlokasjon vil bli delt med et lager sentralt på Østlandet og et lager i Tromsø som skal serve kunder i hele Norge. Dette skal øke effektiviteten og sikre kundene kort leveringstid.

Snefrid Bratlie, som har vært hos Lian Scandinavia siden 2005, vil følge opp kunder i Traasdahl AS.