Undlien er kjøpt opp som en ytterligere styrke for Børstad Transport.
Undlien er kjøpt opp som en ytterligere styrke for Børstad Transport.

Undlien til Børstad

Børstad Transport har kjøpt opp Undlien Transport og fortsetter strategien med å styrke posisjonen i Midt-Norge.

Publisert Sist oppdatert

- Vi har en strategi om vekst, men den skal være kontrollert. Det betyr at vi ikke skal vokse på bekostning av lønnsomheten. Det er ikke et mål i seg selv å være stor, målet er å være god og forhåpentlig på mange områder best, slik at man blir foretrukket i markedet, sier daglig leder i Børstad Transport, Tor Jacob Reitan.

Vi traff den rykende ferske logistikkprisvinner Reitan da han og transportselskapet mottok Logistikkprisen 2017 på Røros lørdag kveld.

Solid selskap

Per Kristian Undlien fra Åsen i Nord-Trøndelag har drevet transportselskap siden 80-tallet, og har spesialisert seg på kornkjøring for Felleskjøpet og bøndene i fylket. Nå er altså en betydelig kundeportefølje og bilmateriell kjøpt opp av Børstads Transport.

Far og sønn Per Kristian og Jørgen Undlien har fått fast ansettelse i Børstad, og vil med sin kompetanse og dyktighet styrke transportgiganten Børstad ytterligere.

Avtale med Felleskjøpet

Oppkjøpet innebærer også at Børstad får nye langsiktige avtaler med Felleskjøpet som gir mulighet for økt vekst utover dagens kundemasse hos Undlien.

I 2016 hadde Børstad transport en omsetning på ca. 200 mill. kroner.