Mariann Myklebust har lang erfaring som leder i flere norske logistrikkselskap.
Mariann Myklebust har lang erfaring som leder i flere norske logistrikkselskap.

NTG-leder til Jetpak

Mariann Myklebust er ansatt som den nye Sales Manager i Jetpak Norge.

Publisert Sist oppdatert

I tillegg til ansvaret for å lede den norske salgsorganisasjonen, vil Mariann vare en del av Commercial Management team. Hun tiltrådte stillingen 1. september.

Myklebust har ansvaret for å styrke Jetpak sin posisjon i markedet, utvikle salgsarbeid og videre bidra til en fortsatt positiv utvikling.

- Vi har en spennende tid foran oss, i en bransje som står overfor forandringer. Med Jetpaks sterke fundament i ekspressleveranser og Marianns erfaring innen logistikk, salg og tjenesteutvikling er jeg sikker om at vi kan styrke Jetpaks posisjon ytterligere som et moderne, ledende transportforetak, sier Stein I. Eidsvåg, CCO Jetpak Group.

Mariann har jobbet i DHL Express Norge innenfor forretningsutvikling og salg, og har også hatt rollen som Head of Product & Network. Etter sin tid i DHL var Mariann ansatt i Virkestransport Øst AS (VTØ) som daglig leder, og senere som administrerende direktør i Itella Logistics AS og NTG Road Norge AS. Mariann tiltrådte stillingen som Sales Manager i Norge 1. september.

- Det føles veldig spennende å være med på den reisen Jetpak har startet på for å styrke sin posisjon i logistikkmarkedet og forsterke salgs- og markedssiden. Jetpak er en sterk merkevare, et produkt med høy kvalitet og høy leveringspresisjon, og det skal bli spennende sammen med øvrig ledelse å ta neste skritt i Jetpaks utvikling, sier Myklebust.