Daglig leder Lisbeth Sylte i Brukthengeren, nå også med enveisleie.
Daglig leder Lisbeth Sylte i Brukthengeren, nå også med enveisleie.

Enveisleie med Lisbeth

– Lei meg en vei, sier Lisbeth Sylte.

Publisert Sist oppdatert

Hun skynder seg å tilføye at det gjelder det ferske tilbudet i det nystiftede virksomheten, Enveisleie, hvor hun er daglig leder.

– Med bare tastetrykk på www.leiehengern.no kan du frakte lite eller mye, kort eller langt ved å hente i en by, og levere i en annen. Det være seg mellom Trondheim - Ålesund - Bergen – Oslo – Lindesnes - Mosjøen, og snart kommer Stavanger, forteller Lisbeth som også er daglig leder i brukthengeren.no på Tiller like sør for Trondheim sentrum. Selskapet tilbyr salg av brukthengere og nå utleie av enveishengere. 

– Hvorfor dette enveis-tilbudet?

– Det har vært stor etterspørsel i kundemarkedet. Derfor tilbyr vi nå en 3,5 meter lang Tredal-henger med skap, nedregistrert til 1300 kilo, på grunn av førerkortreglene. Enhvermann kan derfor transportere denne hengeren, understreker Lisbeth.

Hun startet virksomheten i litt rolige former for ett års tid siden. Nå finner du hengerne på bensinstasjoner i store deler av landet, hvor man kan leie fra A og levere til B.

– Etter endt leie legges hengeren ut for salg, forteller Lisbeth og understreker følgende:

Fast serviceprogram

- Vi tilbyr fast serviceprogram med teknisk kontroll og vedlikehold av alle tilhengere to ganger i året via serviveapparatet til Tredal AS som også leverer hengeren.

Lisbeth forteller at dette er et supplement til Leiehengerns komplette tilbud.

– Etter etterspørselen å dømme tror jeg enveishengeren vil vedvare og utvikles videre, sier Lisbeth Sylte.

Kjell Steinsvik i Leiehengeren/Tredal er klar for årets Dyrsku´n 9. – 11. september.
Kjell Steinsvik i Leiehengeren/Tredal er klar for årets Dyrsku´n 9. – 11. september.

 

Flere hoder

Enveishengeren er bare ett av selskapene i leiehengerkonseptet på Tiller. Tredal AS, Leiehenger´n og Brukthengeren er også representert.

Kjell Steinsvik har en sentral rolle innen salg både i Leiehengeren og Tredal.

– Vi representerer en sann kjøreglede, forteller den glade Steinsvik, klar for nye messedager på tradisjonelle Dyrsku´n 9. – 11. september.

Han har med seg spesialhengere, skreddersydd og tilpasset ulike behov og bruksområder.