Veidekkes regionssjef Peter Svenningsson (t.v.) skriver kontrakt med VD Gunnar Peters i Borås Energi.
Veidekkes regionssjef Peter Svenningsson (t.v.) skriver kontrakt med VD Gunnar Peters i Borås Energi.

Stort oppdrag til Veidekke i Sverige

Veidekke har fått i oppdrag av Borås Energi å bygge blant annet overføringsledninger til et nytt energiverk sør for Borås i sørvestre Sverige.

Publisert Sist oppdatert

Veidekke skal bygge et nytt energiverk, et renseanlegg samt et tilbygg og tilpasning av eksisterende biogassanlegg. I tillegg skal Veidekke utføre grunnarbeider og legge overføringsledninger for avløpsvann, drikkevann og fjernvarme. Prosjektet bygges i tilknytning til avfallsanlegget på Sobacken, sju kilometer sør for Borås.

- Det er med stor tilfredshet at vi får gjennomføre dette prosjektet sammen med Veidekke, en kompetent partner som setter miljø, relasjoner og økonomi aller fremst, sier VD Gunnar Peters i Borås Energi i en pressemelding.

- Vi er meget godt fornøyd over å ha vunnet dette prosjektet med de kravene Borås Energi og Miljø stilte angående økonomi, organisasjon og erfaring fra lignende store og kompliserte prosjekter. Dette er et samspillsprosjekt, noe vi brenner sterkt for, siden det stiller høye krav til involvering av alle parter i prosjektet, sier regionssjef Peter Svenningsson i Veidekke Anläggning.

Kontrakten er en totalentreprise «i samspill» verdt ca. 400 millioner svenske kroner.

Prosjekteringsarbeidet starter omgående, og hele prosjektet beregnes å stå ferdig sommeren 2018.

Powered by Labrador CMS