KLAR FOR ZÜBLIN: Qmatec skal levere Nemek 510 TS terrengrigg til den tyske entreprenøren Züblin.
KLAR FOR ZÜBLIN: Qmatec skal levere Nemek 510 TS terrengrigg til den tyske entreprenøren Züblin.

Qmatecs første til Züblin

Qmatec har signert selskapets første kontrakt med den tyske entreprenøren Züblin.

Publisert Sist oppdatert

Boreriggprodusenten i Vinje Qmatec har skrevet kontrakt på leveranse av en ny Nemek 510 TS terrengrigg. Riggen vil i all hovedsak benyttes i Sverige, men kan også regne med å bli brukt også i andre land i Europa.

For Qmatec Drilling er dette en milepæl. Dette er den første riggen fra den norske produsenten som leveres til dette store tyskeide fundamenteringsselskapet. Qmatec satser på at det med tiden vil komme flere bestillinger.

- Qmatec er stolte over å bli valgt som leverandør til Züblin, og ser frem til et langt og godt samarbeide, sier salgs- og markedssjef Rune Grindholm.

Stor rigg til Sverige

I disse dager ferdigstiller Qmatec forøvrig den største modellen, Nemek 1130 TST, som skal leveres til det svenske fundamenteringsselskapet Tautech AB. Riggen leveres med både knekkebord og borstøtte, og den er forberedt for topphammerboring.

Qmatec har et godt fotfeste i Sverige på brønnboringssiden. Nå satser selskapet også å komme sterkere på banen på fundamenteringssiden. Selskapet har vært på et par messer/arrangementer i Sverige i år, og vil trolig øke aktiviteten i vårt naboland.