Harald Juvland og AF Gruppen mottar Årets innovasjonspris.
Harald Juvland og AF Gruppen mottar Årets innovasjonspris.

Pris til AF Gruppen

Fikk Årets innovasjonspris under Powels Gemini Brukerkonferanse.

Publisert Sist oppdatert

Powels Gemini Brukerkonferanse 2015 ble arrangert i Trondheim, med rekorddeltakelse. Hele 340 var til stede.

Årets Innovasjonspris, Powels pris til en kunde som har «utmerket seg og bidratt til utvikling av nye løsninger,» gikk i år til Harald Juvland og AF Gruppen. Juvland har deltatt med stort engasjement og nytenkning i forbindelse med utvikling og testing av den nye løsningen Gemini 3D Felt.

- Dette har vært et meget inspirerende samarbeid, sa Juvland etter prisutdelingen. Powels utviklingsavdeling er innovative og lydhøre, med andre ord; veldig gode sparringspartnere.

Juvland forteller at han har store forhåpninger til 3D Felt-løsningen.

– Den vil gi oss bedre oversikt og et bedre grunnlag for samhandling på våre prosjekter. Den vil også hjelpe oss i å systematisere måten vi innhenter dokumentasjon i felt, sier han

Det var knyttet stor spenning til lanseringen av Gemini 3D Felt, Powels første feltløsning for entreprenørbransjen. Løsningen lar brukeren arbeide direkte i originale prosjektdata og modeller fra Gemini 3D Terreng og Entreprenør, fra et nettbrett på anleggsplassen.

Les også: Lagrer sensordata i skyMicrosoft og Powel, en ledende leverandør av programvareløsninger og tjenester for energiselskaper, entreprenører og offentlig sektor, inngår et tettere samarbeid.

ProAdm løsningen ble også presentert for første gang på brukerkonferansen. ProAdm ble en del av Powels portefølje i fjor gjennom oppkjøpet av Citec AS. Løsningen utfyller Gemini løsningene, og samlet vil de støtte en mer helhetlig prosess ved målebrev og kontraktoppfølging.

Neste års Gemini Brukerkonferanse, den 25. i rekken blir avholdt 8-10. November 2016.