Metso LT 1100 lastet og klar for veitransporten fra Kirkenes til Göteborg. Her skal den i første omgang fraktes videre med båt.
Metso LT 1100 lastet og klar for veitransporten fra Kirkenes til Göteborg. Her skal den i første omgang fraktes videre med båt.

Frakter konknuser fra Kirkenes til Etiopia

For meglerspesialisten Plustech AS i Trondheim er ikke avstand noen hindring. Steinknuseren av typen Metso LT 1100 fraktes nå fra den nordlige halvkule til etiopisk farvann.

Publisert Sist oppdatert

Den ruvende maskinen på 60 tonn er i disse dager leveringsklar. Med ekstrautstyr som motor og ekstra kontopp skal knuseren transporteres med lastebil. Kjøperne som er svensktalende satser for fullt på steinknusing i hjemlandet Etiopia.

Megler på verdensbasis

Salgsansvarlig innen maskin Harald Jakobsen, har lang kompetanse innen faget og forteller at selve kjøps- og salgsprosessen har hatt en tidsramme på tre til fire uker.

- En levering som dette krever god logistikk og planlegging. Vi har stor kapasitet og et bredt nettverk, og er opptatt av å være i dialog med tilbydere og kjøpere over hele verden innen anlegg-, industri- og lastebilbransjen, sier Jakobsen i en pressemelding.

Katalysator

- Vi er opptatt av å ha et tett samarbeid med alle partene, og ønsker å fremstå som katalysatoren i kjøps- og salgsprosessen. Dette bidrar til at sluttresultatet blir bra, sier Jakobsen engasjert. Han påpeker at meglerens væremåte er viktig.

Hos Plustech, som ble etablert i 2002, finnes flerspråklige inne- og utemeglere.

STILLING LEDIG: