Adm. direktør Kjell Eddie Wang i Team Verksted (t.v.) og Helge Skjåk, daglig leder Helges Bil er begge godt fornøyd med oppkjøpet.
Adm. direktør Kjell Eddie Wang i Team Verksted (t.v.) og Helge Skjåk, daglig leder Helges Bil er begge godt fornøyd med oppkjøpet.

Volvo-/MAN-verksted inn i verkstedkjede

Team Verksted AS har inngått avtale med Helge Skjåk om kjøp av Helges Bil AS på Otta.

Publisert Sist oppdatert

Helges Bil ble etablert i 1987 av Helge Skjåk som eier 100 % av aksjene i selskapet. Selskapet har 13 ansatte og omsetter for ca. 20 mill. kroner i året.

Helges Bil er et flermerkeverksted som utfører vedlikehold, oppretting, lakk og påbygg på tyngre kjøretøy. Verkstedet er også avtaleverksted for Volvo og MAN.

Team Verksted AS ble startet i juli 2012 og består av 11 heleide og 2 deleide flermerkeverksteder fra Kristiansand i sør til Trondheim i nord. Kjeden omsetter årlig for ca. 250 mill. kroner og har 170 ansatte. Kjeden har en målsetting om i løpet av 3-4 år å ha 20-25 verksteder og en omsetning på 500 mill. kroner.

- Helges Bil AS er et verksted som passer rett inn i vårt konsept, og vi er derfor veldig glade for å ha kommet til enighet med Helge Skjåk om dette kjøpet, sier adm. direktør  Kjell Eddie Wang i Team Verksted. 

Helge Skjåk vil fortsette som leder for verkstedet. Det er ikke lagt opp til store endringer i driften.