Tilbyr skyvegrind til anleggsplassen

OSN Anleggsikring AS utvider sortimentet innen mobile sikringssystemer, og tilbyr nå sikring av byggeplass ved hjelp av skyvegrind.

Publisert Sist oppdatert

Grinden er galvanisert og montert på betongfundament. Ved hjelp av truck er den lett å flytte på ved behov, hevder leverandøren.

Full pakke

Fundamentene og portstolpene er konstruert for å kunne sette ned byggegjerder på hver side av grinden. Grindbladet er fylt med Nylofor 3D, et sveiset nettingpanel med rektangulære masker og forsterkninger horisontalt som gjør det stivt og solid.

- Vi tilbyr helhetsløsninger for kundene våre. En skyvegrind utfyller bredden vår av kjøreporter, og sammen med byggegjerder, rotasjonsgrinder og adgangskontrollsystem har vi nå en komplett pakke for kostnadseffektiv og brukervennlig sikring av byggeplasser, sier Frode Rastad, daglig leder i OSN Anleggsikring.

Motorisering

Grinden kan motoriseres ved hjelp av en Nice skyvegrindmotor med integrert styring. I motoriseringspakken inngår varsellys, fotoceller og klemlister samt solcelle/batteripakke for fotoceller/klemlister. Bruk av solcelle gjør at det kun er behov for strøm ved hovedstolpe. Dette er en nyhet som medfører mindre graving og kabling på byggeplassen, ifølge OSN Anleggsikring. Betongfundamentene kan nemlig plasseres oppå bakken.