Geir M. Aarstad og Rune Isachsen.
Geir M. Aarstad og Rune Isachsen.

Ny styreleder i Isachsen Gruppen

Geir M. Aarstad blir ny styreleder i Isachsen Gruppen og overtar etter mangeårig styreleder og majoritetsaksjonær Rune Isachsen.

Publisert Sist oppdatert

Beslutningen om å rekruttere styreleder utenfor firmaets egne rekker er et ledd i prosessen med å optimalisere virksomhetens administrative funksjoner, et arbeid som har pågått siden Isachsen Gruppen høsten 2013 besluttet å innføre ny konsernmodell. Rune Isachsen er svært godt fornøyd med valget av ny styreleder, og mener med dette at de fleste bitene nå er på plass i selskapets nye organisasjonsmodell.

- Aarstad kan bransjen

- Geir M. Aarstad har både lang og relevant topplederfartstid. Med Aarstad får vi en styreleder som virkelig kan bransjen - en som vet hva som skal til på dette nivået. Firmaet vårt opplever for tiden god vekst, og jeg er overbevist om at Aarstad er riktig person som Isachsen Gruppens styreleder når vi nå skal ta fatt på neste vekstetappe, sier Rune Isachsen.

Geir M. Aarstad bringer med seg mer enn 25 års ledererfaring fra eiendoms - og entreprenørbransjen. Fra sistnevnte bransje har han blant annet hatt toppledervervet i Skanska Norge, i perioden 2004-2009. I de to påfølgende årene var han konsernsjef for entreprenørdelen i det internasjonale selskapet Al Rahji Holding, med base i Riyadh i Saudi-Arabia.

Vil ha nærkontakt med organisasjonen

Aarstad ser nå frem til å ta fatt på styreledervervet i den norske anleggsentreprenøren Isachsen Gruppen.

- Isachsen Gruppen er et spennende og veldrevet selskap, og jeg gleder meg til å bidra i den videre utviklingen. Gjennom den siste tids organisatoriske grep med blant annet etablering av ny divisjonsstruktur, fremstår Gruppen som godt rustet for fremtidig vekst, sier han.

Aarstad ønsker så raskt som mulig å etablere nærkontakt med Isachsen Gruppens prosjekt - og medarbeiderkultur, og vil den første tiden innta en aktiv rolle i selskapet.

- Det er viktig for meg å bli skikkelig kjent med selskapet, jeg kommer derfor i en startfase til å være ganske tett på selskapets organisasjon. Jeg har allerede rukket å konstatere at Isachsen Gruppen er et selskap det formelig oser arbeidskraft og fagstolthet av - den bedriftskulturen ser jeg frem til å bli en del av.