MER BOLTREPLASS: Plassen på Intermat i april blir større enn tidligere arrangementer.
MER BOLTREPLASS: Plassen på Intermat i april blir større enn tidligere arrangementer.

Ny og større Intermat

En ny hall på 15.000 m² er blant nyhetene på Intermat-messen i april.

Publisert Sist oppdatert

Intermat fra 20.-25. april neste år blir den største anleggsmessen i Europa i 2015. Messen arrangeres hvert tredje år, og blant nyhetene fra 2012-arrangementet er altså en ny hall.

- Nybygde Hall 7 kommer i tillegg til hallene 5A, 5B og 6. Den nye hallen har et utstillingsareal på hele på 15.000 m², og er utstyrt med de mest moderne utstillingsfasiliteter. Opplegget sikrer de besøkende en mer smidig adgang mellom utstillingshallene og demonstrasjonsområdene utendørs, skriver arrangøren i en pressemelding.

Les også: Velkommen til Intermat

World of Concrete

Betongindustrien får en sentral posisjon på messen. Spesialmessen World of Concrete Europe blir for første gang arrangert som en egen messe på Intermat. 20.000 m² er avsatt til World of Concrete.

Demolering, resirkulering og gjenbruk av bygningsmaterialer får også ekstra fokus på Intermat om noen måneder. Her legges det vekt på metoder og utstyr for bevaring av naturressurser og redusert forurensning/utslipp.

- Intermat 2015 blir forum for bred presentasjon av ny forskning, debatt og utveksling av erfaringer på denne sektoren, skriver arrangøren i pressemeldingen.

Ut på tur

I samarbeid med Expert Reiser arrangerer Anlegg&Transport reise til Intermat og en rekke andre anleggsmesser rundt i verden.

Les mer om turen her.. Det er fortsatt noen ledige plasser ...