Ny konsernsjef i Isachsen

Kent Jensen er ansatt som ny konsernsjef i Isachsen.

Publisert Sist oppdatert

Jensen tiltrer umiddelbart og overtar etter Oddmund Hansen som toppsjef i Isachsen Gruppen. Hansen har vært konsernsjef de siste tre årene.

Jensen har arbeidet i selskapet siden 2012, det siste året som direktør for Anleggsdivisjonen og før det som daglig leder for Isachsens Oslo-avdeling, opplyser selskapet i en pressemelding.

Styreleder Geir M. Aarstad i Isachsen er svært fornøyd med ansettelsen.

- Kent står frem som den riktige personen til å videreutvikle selskapet i tråd med våre verdier og langsiktige mål. Han har vist seg som en uredd, engasjert og tydelig leder, samt ikke minst så har han en faglig bakgrunn som vil være en styrke i arbeidet med å implementere Isachsens langsiktige strategier, sier Aarstad.

Jensen har før han begynte i Isachsen jobbet i Australia i 13 år, med blant annet finans innen bygg- og anleggsbransjen.

- Isachsen er en svært inspirerende arbeidsplass, med mange spennende driftsområder og fantastisk flinke kollegaer. Jeg ser frem til å bruke kompetanse jeg har opparbeidet på ulike områder i nye sammenhenger, og er glad for å få muligheten til å være med på å utvikle firmaet videre, sier Jensen selv.