FAST ADRESSE: Leonhard Nilsen & Sønner har nå fast adresse i Sør-Norge. Her står avdelingsleder Ruth G. Haug og adm. direktør Frode Nilsen utenfor bygningen i Drammensveien 149 der LNS leier lokaler.
FAST ADRESSE: Leonhard Nilsen & Sønner har nå fast adresse i Sør-Norge. Her står avdelingsleder Ruth G. Haug og adm. direktør Frode Nilsen utenfor bygningen i Drammensveien 149 der LNS leier lokaler.

LNS med Oslo-kontor

Det ble skålt i alkoholfri champagne og spist langt fra sukkerfri bløtkake da Leonhard Nilsen & Sønner (LNS) åpnet nytt Oslo-kontor i begynnelsen av november.

Publisert Sist oppdatert

Nord-Norges største entreprenør har hovedbase på Risøyhamn på Andøya i Vesterålen, og adm. direktør Frode Nilsen levner liten tvil om at det også vil være slik i fremtiden selv selskapet nå altså også har et Oslo-kontoret.

- Hovedkontoret vil være på Risøyhamn uansett, selv om havet skulle begynne å brenne, sa han muntert under åpningen av kontoret i Drammensveien 149 tirsdag 4. november.

- Alltid to prosjekter i Sør-Norge

Nilsen sier grunnen til at LNS ønsker å etablere en fast base i Oslo er at det kommer mange store prosjekter på det sentrale Østlandet som LNS håper å være med i kampen om. I tillegg sier han at det finnes meget mange flinke fagfolk på Østlandet, og at LNS ønsker å opprette et kompetansesenter i landsdelen.

- Om vi blir her til evig tid vet jeg ikke, men vi har sagt at vi til enhver tid skal ha to pågående prosjekter i Sør-Norge. Akkurat nå har vi et prosjekt med ca. 30 ansatte på Salthella og vi har 70-80 ansatte på Sjøskogen-prosjektet. I tillegg har vi et prosjekt på Færøyene som i stor grad betjenes av ansatte fra Sør-Norge, sier Nilsen.

Samlingspunkt

Ruth G. Haug er prosjektdirektør Sør-Norge og leder av det nye kontoret på Sjølyst i Oslo.

- Det er godt med møteromskapasitet her, og det er bra. Det er ofte mange fra hovedkontoret her, og dette kontoret vil være et naturlig samlingspunkt og rekrutteringspunkt. Det er hyggelig at så mange er på plass her i dag, og jeg håper å se dere ofte her, sier Haug.