MEF-styreleder Arnstein Repstad kom med nyheter da han åpnet Anleggsdagene.
MEF-styreleder Arnstein Repstad kom med nyheter da han åpnet Anleggsdagene.

Anleggsdagene bytter navn

GARDERMOEN (AT.no) MEF-styreleder Arnstein Repstad åpnet tirsdag morgen en «fullbooket» Anleggsdagene, og luftet samtidig at neste år blir det et nytt og kanskje dristig arrangement.

Publisert Sist oppdatert

Neste år vil MEF-arrangementet hete Arctic Entrepreneur. Clarion Hotel Oslo Airport skal bygges om og det vil neste år være en langt større utstillerhall på plass. Derfor ønsker Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) å utvide arrangementet fra å være et norsk arrangement til å gjelde for alle de nordiske landene, både for utstillere og for deltakere.

- Det kan bli ekspansivt, og det kan oppfattes som dristig, sa Repstad i sin åpning av Anleggsdagene 2014.

Årets utgave er nummer 33 i rekken av Anleggsdagene, og kanskje den siste i sin form. Anleggsdagene varer tirsdag, onsdag og torsdag på Clarion Hotel Oslo Airport på Gardermoen.

- Leverandørmart'n ble «fullbooket» i høst med over 60 bedrifter på plass idag. MEF arrangerer Anleggsdagene for 33. gang, og man kan trygt kalle det en tradisjon. Men det er viktig med fornying. Målet er å skape et arrangement med en god og faglig arena, en god utstilling og et godt møtested der man kan treffe kollegaer. Neste år vil det bli nytt, sier Repstad.

Mer enn 800 deltakere er ventet til Anleggsdagene 2014, og Repstad sier det høye tallet ikke etterlater tvil om at dette er bransjens viktigste møteplass. 

STILLING LEDIG: