WK Entreprenor - Ramirent materiellheis
WK Entreprenor - Ramirent materiellheis

Ramirent og WK Entreprenør med avtale

WK Entreprenør og Ramirent signerte nylig en prosjektavtale om levering av materiell- og murheiser til Harbitz Torg i Oslo.

Publisert

 Dette Ramirents første avtale med WK Entreprenør i Oslo-regionen.

- Dette er en kunde vi har jobbet lenge mot, sier Trond Vea, storkundeansvarlig hos Ramirent.

- WK Entreprenør er en samarbeidspartner som passer oss godt: Det er et stort og solid selskap med mange spennende prosjekter. Vi har fra før meget god erfaring med WK Entreprenør fra Vestfold. Denne avtalen er den første vi har i Oslo, og dreier seg om levering av byggheiser i et større prosjekt i Harbitz Allé.

PIP

Anleggsleder Espen Hobber Nilsen og prosjektadministrator Simen Andreas Kjærnsli la stor vekt på profesjonalitet under prosessen:

- Vi stiller strenge krav til våre samarbeidspartnere, understreker Hobber Nielsen.

- Ramirent er en stor og seriøs aktør som speiler våre verdier i WK Entreprenør; «PIP»: Profesjonalitet, Innsats og Presisjon, sier han, og fortsetter: -I tillegg jobber vi hver dag mot vår visjon som er å være «Det rette valget», og å velge de rette samarbeidspartnere for oss er svært viktig.

320 boliger

I utgangspunktet skal Ramirent levere mur- og materialheiser til samtlige av de tolv byggene.

- Vi har hatt en god dialog under hele prosessen, forteller Kjærnsli.

- I tillegg til å være gode på pris, er Ramirent også ISO-sertifisert og leveringsdyktige.

- Det er viktig å gjøre hverandre gode, og i Ramirent synes jeg vi har funnet en aktør som vi kan utvikle oss sammen med, avslutter Espen Hobber Nilsen.

Prosjektet Harbitz Torg ligger på Skøyen i Oslo og omfatter tolv bygg med garasje. Totalt er det snakk om 320 boliger. Byggestart var april 2017 og er forventet ferdig 2. kvartal 2019.