Det nye konseptet til Dekkmann er laget primært for proffkunder som for eksempel lastebileiere og anleggsentreprenører.
Det nye konseptet til Dekkmann er laget primært for proffkunder som for eksempel lastebileiere og anleggsentreprenører.

- Vi tar med oss dekkverkstedet til kunden

Dekkmann lanserer sitt nye servicekonsept, Mobilt Dekkverksted.

Publisert

- Nå skal vi ta med oss dekkverkstedet til kunden, i stedet for at kunden må komme til oss, forteller flåtesjef hos Dekkmann, Milan Keckes.

Det nye konseptet til Dekkmann er laget primært for lastebileiere, anleggsentreprenører, busselskap og bønder.

- Vi gjør det enkelt for kunden

- Vi vet at kundene er opptatt av kostnader, fleksibilitet og mobilitet. De forventer lokal ekspertise og god service, men samtidig enkle løsninger, besparende tiltak og oversikt over sine kostnader. Med vårt mobile verksted trenger ikke å kundene å bruke unødig tid på å komme til oss og vente på skift av dekk. Vi kommer dit hvor det passer dem, om det er på et stasjoneringssted, rasteplass, gård eller anleggsområde, sier Keckes.

Dekkmann tar verkstedet til kundene med sitt nye verkstedkonsept.
Dekkmann tar verkstedet til kundene med sitt nye verkstedkonsept.

Dermed sparer kunden kjøretøy- og lønnskostnader, mens Dekkmann har muligheten til å planlegge sitt arbeid på en bedre måte og sørge for en effektiv dekksesong.

- Vi er opptatt av å gjøre det så enkelt som mulig for kunden. På en terminal, for eksempel, kan det være flere kjøretøy som trenger å bytte eller reparere dekk, og da kan vi serve alle kjøretøyene på en gang når vi kommer på besøk med vårt mobile verksted.

Sunnmøre først ut

I tillegg til at lastebilen er utstyrt med det man trenger for å utføre de fleste dekkbytter og reparasjoner, er den også utstyrt med en iPad, slik at Dekkmann og kunden alltid er på nett via dekkadministrasjonssystemet Fleetfox.

Lastebilen er bygget av Dekkmanns søsterselskap Vergölst i Tyskland, som har bygget slike lastebiler i mange år.

- Våre dekkverksteder er fortsatt vårt viktigste møtepunkt med kunden, men vi tror samtidig på en fremtid hvor flere av kundene våre vil henvende seg til oss digitalt, og hvor vi er mer mobile. Den første fullverdige mobile dekkverksted er allerede satt i drift på Sunnmøre med base i Ålesund og vi har planer for ekspansjon for flere områder, sier Keckes.

Powered by Labrador CMS