Frode Pettersen rykker opp i systemet hos Peab.
Frode Pettersen rykker opp i systemet hos Peab.

Ansatt som innkjøpssjef i Peab AS

Frode Pettersen er ansatt som innkjøpssjef i Peab AS og Peab Bygg Norge AS. Han får ansvaret for innkjøpene i Peabs byggvirksomhet på Østlandet, samt landsdekkende avtaler.

Publisert

Pettersen trer nå også inn i ledergruppen i Peab AS. Han vil rapportere til administrerende direktør Kjetil Runningen.

- Det blir interessant å bidra til å forme hvordan vi kjøper inn varer og tjenester og sikrer god relasjon med våre underleverandører fremover. Jeg ser frem til å videreutvikle gode innkjøpsstrategier, rutiner og systemer i samarbeid med de ulike funksjonene i selskapet, sier Pettersen.

Frode Pettersen kommer fra stillingen som avdelingsleder for Telemark i Peab AS. Han har i tillegg hatt flere ulike roller i Peab etter at han ble ansatt som prosjektutvikler i 2016. Pettersen har tidligere erfaring som daglig leder i flere selskaper.

- Frode Pettersen har betydelig erfaring med prosjektledelse på større prosjekter og har i tillegg lang erfaring som leder, både for eget og andre selskaper. En god vurderingsevne, erfaring fra både fag og administrasjon, samt allerede inngående kjennskap til vår struktur var viktig da vi valgte han for denne stillingen, sier Kjetil Runningen.

Et av områdene Pettersen skal arbeide med er å se på muligheten for flere landsdekkende avtaler for Peabs ulike selskaper i Norge.

Pettersen vil ha sin base ved Skienskontoret til Peab.

STILLING LEDIG: