ANLEGG: De nye General-dekkene er for anleggs-, gruve- og masseforflytningsmaskinene. Foto: Continental

Continental utvider General-dekkserien

UTVIKLING: Etter at Continental introduserte de første General Tire-dekkene tidlig i 2020, har dekkutvalget økt i ekspressfart.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

SISTE NYHET: Med lansering av dekket General TE95 har Continental utvidet dekkserien til 14 dimensjon. Foto: Continental

Med lansering av den nye General TE95-serien i slutten av mars, er General-dekkene nå å få med hele 18 spesifikasjoner og i 14 dimensjoner.

General-dekkene er utviklet for maskiner i anleggs-, gruve- og masseforflytningsbransjene, og de forskjellige dekkvariantene er tilpasset maskintyper som tipptrucker, dumpere og hjullastere. I tillegg benyttes General-dekkene også av maskiner som går i kompaktering, eksempelvis anleggsvalser eller i spesialmaskiner som scrapers.

General-dekkserien er utviklet for å gi maskinene høy trekkraft under forskjellige grunnforhold, enten de går i sand, søle, leire eller på stein. Geometriske og solide mønsterblokker gir dekkene god fremkommelighet, samtidig med at også sideveggene er godt sikret mot punktering eller kuttskader, opplyser Continental.

Powered by Labrador CMS