Hallgruppens ledelse avbildet på tomta der det skal bygges. Fra venstre: Lars Dalgaard, CEO, Robert Kristiansen, avdelingsleder bygg, Merete Skogrand Nymoen, marketing manager og Siri White, prosjektsjef bygg.

Hallgruppen tildelt storutbygging

Hallgruppen har signert kontrakt med Otto Olsen AS om omfattende utbygging av lager og kontorlokaler på Skedsmo.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Det nye bygget er en stor utvidelse av et eksisterende lager- og kontorbygg på Berger i Lillestrøm kommune (Viken).

Nybygget blir 7875 kvadratmeter, og kontraktsummen er på 80 millioner kroner. Jobben, som er en totalentreprise hvor Hallgruppen står for både prosjektering og utførelse, ble vunnet i konkurranse med fire andre leverandører.

- Vi ser virkelig frem til samarbeidet med Otto Olsen på et spennende prosjekt. Da de spurte hvorfor de skulle velge oss, var svaret at vi er løsningsorienterte, fremoverlente og alltid leverer som avtalt, både økonomisk, kvalitetsmessig og fremdriftsmessig. Det gleder vi oss til å følge opp i tett samarbeid med kunden, sier Robert Kristiansen, avdelingsleder for bygg i Hallgruppen.

Ifølge administrerende direktør Kjetil Høgbakken i Otto Olsen, skilte Hallgruppen seg ut blant dem som konkurrerte om kontrakten.

Hallgruppen

  • Romerike-basert selskap som selger og leier ut plasthaller, isolerte telt, arbeidstelt, lagerbygg, kontorbygg, flyhangarer, partytelt og presenninger.
  • 10 avdelinger i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum.
  • 75 ansatte med lang erfaring fra bransjen.
  • Selskapet har eksportert til over 30 land.
  • Driftsinntektene økte i fjor til 515 millioner kroner fra 356 millioner kroner i 2019 (44,7 prosent økning).

- Vi oppfatter Hallgruppen som litt annerledes enn mange av de store. Tre stikkord er; frem i skoen, løsningsorientert og litt mer lettbente som organisasjon. Vi ser frem til å gjennomføre dette sammen og har store forventninger, sier Høgbakken.

Bygget skal etter planen stå ferdig til overlevering i februar neste år.

Astrup og Helleren AS er arkitekter.

Otto Olsen skal ha en betydelig utvidelse som illustrasjonen viser.
Powered by Labrador CMS