NYHET: Tiltrotatoren Rortotilt RC3, for gravemaskiner mellom 6 og 12 tonn.

Nyhet til gravemaskiner mellom 6 og 12 tonn

– Et resultat av at også de mindre maskinene blir stadig mer avanserte, sier produktsjef Sven-Roger Ekström hos Rototilt.

Publisert Sist oppdatert

Rototilt Control ble lansert i fjor med styresystemet RC System, håndtakene RC Joysticks og tiltrotatorserien RC Tiltrotators. Den nye appen RC Connect, som også er en del av konseptet, gjør det også mulig å få fjernstøtte ute i felt.

Siden lanseringen i 2022 er konseptet blitt utvidet med stadig flere modeller. Nå forteller Rototilt at tiltrotatoren RC3, for gravemaskiner mellom 6 og 12 tonn, også inkluderes i utvalget. 

– Selv de mindre gravemaskinene blir stadig mer avanserte. Nyhetene i Rototilt Control kan ha store fordeler for disse maskinene, sier produktsjef Sven-Roger Ekström hos Rototilt.

De nye tiltrotatorene i RC-serien brukes sammen med styresystemet RC System. Det nye displayet og funksjoner for sikkerhetslås kan gi ekstra store fordeler, mener Ekström, spesielt siden sikkerhetsløsningen SecureLock er inkludert som standard.

NY TILTROTATOR: Rototilt RC3 .

– Sikkerheten på arbeidsplassen er alfa og omega. SecureLock er basert på en patentert løsning med elektroniske sensorer i sikkerhetslåsen, og den oppfyller de strenge sikkerhetskravene i EN474, sier han. 

– At SecureLock er inkludert som standard i RC-serien, og at displayet i RC System har innebygde knapper for håndtering av sikkerhetslåsen, er et viktig skritt i produktutviklingen vår.

Salgsstart for RC3 er planlagt 6. oktober 2023, og ifølge Rototilt kommer det flere lanseringer fremover.

– Vi jobber kontinuerlig med å utvikle produktutvalget vårt, enten det handler om serviceredskap eller tiltrotatorer. Neste steg for Rototilt Control er allerede under utvikling, sier Ekström.

Powered by Labrador CMS