BFAB ny eier av Euroteknikk

BFAB ny eier av Euroteknikk

Container-produsenten Balticum Frinab (BFAB) har kjøpt EuroTeknikk AS.

EuroTeknikk AS er leverandør av avfallsteknisk utstyr, med over 27 års erfaring. Produktspekteret dekker alle sider av avfallsbehandlingen, fra små avfallsbeholdere til store, komplette sorteringsanlegg. Selskapet leverer også påbygg til renovasjonsbiler og feiebiler.

«Med dette oppkjøpet vil BFAB øke sin produktportefølje til å omfatte det meste av utstyr til avfallsbransjen. Alt fra containere til avfallskverner, komprimatorer og komplette sorteringsanlegg. Det vil i løpet av sommeren bli sendt ut nærmer informasjon omkring ny organisasjon», skriver BFAB i en pressemelding.

- Det har vært svært viktig for meg å finne en ressurssterk partner som kan videreføre og utvikle EuroTeknikk AS i tett samarbeid med våre kunder og leverandører. Det føler jeg Balticum Frinab både har vilje og ressurser til. Jeg vil takke for hyggelig samarbeid gjennom snart 27 utrolig morsomme og lærerike år, og ønsker dere alle det beste for fremtiden, skriver eier og daglig leder i Euroteknikk, Geir Arnulf Gundersen, på selskapets nettsider.

 

Forsiden nå