DHL transportør i Vasaloppet

DHL transportør i Vasaloppet

DHL Freight er for andre år på rad Vasaloppets offisielle logistikkpartner. Arrangementet setter ny rekord for sjette år på rad.

Vasaloppveckan 2013 består av åtte forskjellige langrenn mellom 22. februar og 3. mars i Dalaregionen i Sverige. Mer enn 63.200 deltagere er påmeldt i skrivende stund, og det er ny rekord for sjette året på rad. Det totale taket er på 68.400, men mange renn eller klasser er for lengst fulltegnet. DHL Freight skal blant annet transportere samtlige deltageres bagasje fra start til mål. Selskapet skal også frakte rundt 3000 par ski fra Vasaloppets smøreservice til starten på de forskjellige rennene.

TjeiVasan

I tillegg er DHL Freight vertskap for ett av rennene, TjeiVasan 23. februar. TjeiVasan har 25-årsjubileum i år med rekordmange deltagere, rundt 10.000. Langrennet mellom Oxberg og Mora har vært fulltegnet lenge. DHL skal blant annet stille med en varmetrailer i startområdet og sørger for live-musikk med rockebandet Cover Girls 9 km før mål.

Ifølge Peter Hesslin, adm. direktør i DHL Freight i Sverige, stiller DHL med fem lag i StafettVasan sammen med noen av sine kunder.

Forsiden nå