Reiersen Entreprenør har allerede før den nye avtalen ble inngått to gravemaskiner med Steelwrist-utstyr. Den ene er maskinen på bildet: Komatsu PC210LC-11 med SQ-teknologi, SQ70 hk-feste og X26 med SQ.

Entreprenør inngikk Steelwrist-avtale

Reiersen Entreprenør AS har inngått en femårs-avtale med Steelwrist AS.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Reiersen Entreprenør AS og Steelwrist AS inngikk mandag 29.oktober 2018 en historisk avtale.

Avtalen innebærer at Reiersen Entreprenør AS vil kjøpe alle sine gravemaskiner fra 0 - 43 tonn uansett merke med Steelwrist hurtigfester og tiltrotatorer. Avtalen gjelder fra signerings-dato og de neste fem årene.

- Vi inngår denne avtalen med fokus på at våre gravemaskiner blir effektive, lønnsomme og får et høyt sikkerhetsnivå. Sikkerheten er ivaretatt med at både hurtigfestene og tiltrotatorene har Front Pin Lock som standard, sier daglig leder Audun Reiersen. 

I maskinparken har nå Reiersen Entreprenør AS nå en Komatsu PC210LC-11 og en Komatsu PC290LC-11 som begge er utrustet med Steelwrist SQ-teknologi.

Daglig leder Audun Reiersen (t.v.) i Reiersen Entreprenør AS og key account manager, Stian Brække i Steelwrist AS signerte kontrakten.

På sin nettside opplyser entreprenøren fra Kolbotn (Akershus) at selskapet har 15 gravemaskiner totalt.

- Reiersen Entreprenør er en viktig referansekunde og vi er veldig fornøyd med å få en slik avtale med en seriøs aktør som Reiersen Entreprenør, sier key account manager, Stian Brække i Steelwrist AS.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS