Nummer tre av nye Hilux i Norge. Den blir etter alt å dømme å finne på Svalbard når den er levert til sin kjøper. Bildet er tatt på toppen av Autolinks parkeringshus på Holmen i Drammen 30. juni 2016.

Nå kommer Hilux-ene til Norge

DRAMMEN (AT.no): De første tre er her allerede.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

AT.no er på billogistikkselskapet Autolink Norge AS' område ytterst på «biløya» Holmen i Drammen for å ta bilde av en av de første nye Toyota Hilux-ene som er kommet til Norge.

Vi blir møtt av Hallvard Aas. Han er terminalleder på Autolinks område og daglig leder i Autologistikk AS som frakter biler rundt om i landet for Autolink AS.

Han tar oss med inn på området (ingen får ferdes her uten å ha med seg en som jobber på terminalen) og viser oss et eksemplar av nye Hilux som kom inn kvelden før.

- Dette er den tredje som kom til Norge. Tidligere er en hastelevert for Toyota Norge til en forhandler og en annen er til ombygging, sier han.

Hallvard Aas er terminalleder på Autolinks område og daglig leder i Autologistikk AS.

Lederen viser frem anlegget og setter bilen der At.no måtte ønske for å ta bilder. Skjønt helt ideelle værforhold for foto er det ikke denne siste dagen i juni. Det pøser ned med vann fra oven.

Aas tar en kikk på lappen i frontvinduet på bilen:

- Det ser ut som denne skal til Svalbard.

Så kjører han oss forbi de ca. 6000 andre bilene som står på området og til porten, etter et besøk som til tross for værgudene har vært svært vellykket.

Autolink AS har ca. 6000 biler stående på sin terminal på Holmen i Drammen. Mange står ute og mange står under tak i selskapets parkeringshus i bakgrunnen.
Powered by Labrador CMS