Ramudden har utviklet denne SVV-godkjente sikringsløsningen som er langsgående på vei.

Ramudden med høy sikring

Ramudden har utviklet en langsgående sikring med høyde på over fire meter!

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Løsningen kalles GP Link og benyttes som midlertidig rekkverk på offentlig vei (godkjent av Statens vegvesen). Ramudden opplyser at dette er det eneste godkjente produkt som leveres ferdig i denne høyden. Løsningen ivaretar HMS iht. forskrifter, er rask å montere/nedmontere, kan brukes flere ganger og leveres i ferdige moduler.

– GP Link er det eneste godkjente produktet som leveres ferdig i denne høyden. Vi har foreløpig levert til prosjekter i Oslo og Stockholm, men etterspørselen er økende, sier avdelingsleder Yngve Sogn i Ramudden i Oslo.

– Tidligere har vi sett at det har vært laget ulike løsninger som ikke tilfredsstiller nødvendige krav til HMS. GP Link har alle godkjenninger, og er også rask å montere og ikke minst nedmontere fordi vi leverer ferdige moduler. Produktet kan følgelig gjenbrukes i motsetning til løsninger der man snekrer vegger som må rives og kastes etter bruk, legger adm. direktør Jon Ola Stokke til.

Ramudden AS

  • Avdelinger i Norge: Stavanger, Bergen, Trondheim, Oslo (Hvam og Follo), Steinkjer, Haugesund, Ålesund, Drammen, Grenland og Kristiansand.
  • 350 ansatte, 175 årsverk
  • Etablert i fire land; Sverige, Norge, Finland og Estland
  • Eies av Triton (80%) og ledende ansatte (20%)
STILLING LEDIG:
UTVIKLER NYE LØSNINGER: Adm. direktør Jon Ola Stokke og hans team i Ramudden AS.
Powered by Labrador CMS